10 دلیل مهم از دست دادن اشتها در کودکان

10 دلیل مهم از دست دادن اشتها در کودکان

تبلیغات

تبلیغات

موضوعات

موضوعات

صحبتهای مدیریت
معرفی کادر پیش دبستانی محیط زیستی بچه های ایران
امکانات پیش دبستانی
فرم ثبت نام و قوانین پیش دبستانی
اخبار پیش دبستانی
آموزش مفاهیم پیش دبستانی( 4 تا 5 سال) آموزش مفاهیم پیش دبستانی( 5 تا 6 سال) آلبوم عکس بازدیدها و اردوها مقالات روانشناسی کودک و خانواده
مقالات بهداشتی - توصیه های پزشکی
مقالات برای اولیاء
شعر و سرود
کاردستی اریگامی
آلبوم کلیپ
جستجو

جستجو

لینک دوستان

لینک دوستان

10 دلیل مهم از دست دادن اشتها در کودکان

10 دلیل مهم از دست دادن اشتها در کودکان

وقتی فرزندتان از بی اشتهایی رنج می برد، ممکن است دچار التهاب، ضایعه های پوستی، گاهی بالا آوردن، سرفه کردن زیاد، شود.

به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، آیا کودکتان نسبت به غذا خوردن بی میل است؟ آیا هر روز چندین وعده ی غذایی را از دست می دهد؟ تمام تلاش هایتان برای غذا دادن به این فسقلی بیهوده است؟ اگر در پاسخ به تمام این سوالات سرتان را به نشانه تایید قاطعانه تکان دادید باید بگویم فرشته کوچکتان دچار بی اشتهایی شده است.

 

می خواهید بدانید که چگونه بی اشتهایی فرزندتان را تشخیص دهید؟ و اینکه اصلا چرا دچار بی اشتهایی شده؟ این مقاله را بخوانید تا تمام جواب های نگرانی تان را دریافت کنید.


تشخیص از دست دادن اشتها در کودکان:

وقتی فرزندتان از بی اشتهایی رنج می برد، ممکن است دچار التهاب، ضایعه های پوستی، گاهی بالا آوردن، سرفه کردن زیاد، شود و حتی از خوردن غذاهایی که دوستشان دارد هم اجتناب کند. از دست دادن اشتها زمانی باعث نگرانی خواهد بود که دلیلش را ندانید. پس بسیار مهم است که ابتدا دلیل این بی اشتهایی را متوجه شوید.


دلایل از دست دادن اشتها در کودکان:


1- دندان در آوردن

دندان در آوردن یکی از دلایل برجسته از دست دادن اشتها در کودکان است. کودک هنگام دندان در آوردن ناراحتی، درد، و حتی تب را تجربه می کند. در نتیجه اشتهای خود را از دست می دهد و ممکن است گاهی نیز استفراغ کند.


2- کرم روده

کودکتان نسبت به انواع مشکلات سلامت آسیب پذیر است، مانند کرم های روده و انگل. کرم های روده می توانند منجر به اسهال، استفراغ و از دست دادن اشتها در کودک شوند. در صورت وجود چنین مشکلی باید هرچه سریعتر به دنبال کمک های پزشکی و درمان این مشکل باشید.


3- آب اضافی

نوشیدن بیش از حد آب کودکتان را پر می کند و ممکن است به همین علت دچار بی اشتهایی شود. معده کودکتان خیلی کوچک است و شیر مادر و دیگر مایعات در مقادیر کم می توانند مایعات مورد نیاز معده را جبران کنند. اگر فرزندتان را بر خلاف میلش مجبور به نوشیدن آب اضافی می کنید، باید انتظار کم اشتها شدنش را هم بکشید.


4- ضعف سلامت و ناتوانی

اگر سلامت فرزندتان دچار مشکل شده باشد به غذا خوردن بی میل می شود. سرما خوردگی، سرفه، تب، و ناراحتی معده می تواند باعث شود اشتهایش را از دست بدهد.


5- گرمای بیش از حد

گرمای بیش از حد می تواند باعث تحریک بی اشتهایی در فرزندتان شود. وقتی کودک نسبت به گرمای بیش از حد تحریک پذیر می شود ممکن است این شرایط منجر به مشکلاتی دیگر از جمله استفراغ، عرق کردن، ناراحتی معده، و ضایعه های پوستی شود. در نتیجه کودک در برابر خوردن غذا مقاومت می کند. اگر اشتهای فرزندتان بهبود پیدا نکرد حتما به پزشک مراجعه کنید.


6- معرفی غذاهای جامد

فرزندتان بیشتر به شیر و دیگر مایعات تمایل دارد. وقتی غذاهای جامد را به او معرفی می کنید ممکن است برای چند روز یا هفته با مقاومت او در برابر خوردن چنین غذاهایی روبرو شوید. به هر حال مدتی طول می کشد تا کودک به غذای جامد و جویدن آن عادت کند، این تغییرات ممکن است باعث بی اشتهایی اش شود.


7- کم خونی

کم خونی یکی دیگر از عوامل برجسته بی اشتهایی در کودکان است. کودکانی که از فقر آهن رنج می برند مشکلاتی مانند ضعف، تحریک پذیری، و خستگی را تجربه می کنند که باعث از بین رفتن اشتهایشان می شود. پس به فرزند خود غذاهای سرشار از آهن بدهید.


8- گلو درد

گلو درد حاصل از عفونت ویروسی می تواند منجر به از دست دادن اشتها در کودک شود. وقتی کودک از گلو درد رنج می برد ممکن است مشکلاتی مانند تب و تورم غدد را نیز داشته باشد. کودک هنگام بلعیدن غذا احساس درد می کند و به همین علت در برابر غذا خوردن مقاومت از خود نشان می دهد.


9- تغییرات رشدی

کودکان معمولا تحت دوره هایی در جهش رشد و عدم رشد قرار می گیرند. به همین دلیل نیاز غذایی و عادات غذایی شان زیاد دچار تغییر می شود. تغییرات مکرر رشد در کودک می تواند باعث از دست دادن اشتها در او شود.


10- واکسیناسیون

کودکان باید واکسن های ضروری را دریافت کنند. بعد از برخی از واکسن ها ممکن است کودک دچار تب و برخی مشکلات که در نهایت منجر به از دست دادن اشتهایش است بشود.


احتیاط کنید:

اگر فرزندتان در کنار از دست دادن اشتها نشانه هایی مانند استفراغ، اسهال و راش داشت بلافاصله باید به پزشک مراجعه کنید. درمان سریع و مناسب باعث می شود کودک سریعتر ریکاوری کند و سلامتش را تضمین می کند.

 

سلامت نیوز /2021


  • تاریخ ارسال : دوشنبه 19 بهمن 1394 ساعت: 23:40
  • نویسنده :


(0)
برچسب ها : ,

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



کد امنیتی رفرش
ورود کاربران

ورود کاربران

عضويت سريع

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد
    آمار

    آمار

      آمار مطالب آمار مطالب
      کل مطالب کل مطالب : 131
      کل نظرات کل نظرات : 20
      آمار کاربران آمار کاربران
      افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
      تعداد اعضا تعداد اعضا : 174

      آمار بازدیدآمار بازدید
      بازدید امروز بازدید امروز : 133
      بازدید دیروز بازدید دیروز : 158
      ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3
      ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 3
      آي پي امروز آي پي امروز : 74
      آي پي ديروز آي پي ديروز : 128
      بازدید هفته بازدید هفته : 492
      بازدید ماه بازدید ماه : 665
      بازدید سال بازدید سال : 24,909
      بازدید کلی بازدید کلی : 325,281

      اطلاعات شما اطلاعات شما
      آی پی آی پی : 44.200.117.166
      مرورگر مرورگر :
      سیستم عامل سیستم عامل :
      تاریخ امروز امروز : چهارشنبه 12 مهر 1402

      درباره ما

        پیش دبستانی بچه های ایران با محوریت آموزشهای محیط زیستی
        با سلام خدمت شما کاربر گرامی به وب سایت پیش دبستانی بچه های ایران با محوریت آموزشهای زیست محیطی خوش آمدید. لطفا از همه صفحات دیدن فرمایید. با تشکر

      کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به پیش دبستانی بچه های ایران با محوریت آموزشهای محیط زیستی بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
      قالب طراحی شده توسط: سعید ادریسی و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: پی اس کرل
      پ
      موبایلتو شارژ کن